DNA prepaid liittymät

DNA prepaid liittymät ovat etukäteen maksettuja puhelinliittymiä. Prepaid tarkoittaa siis että puheaika on ennakkoon maksettu. DNA prepaid liittymän käyttö aloitetaan ostamalla x euron arvoinen dna prepaid-aloituspakkaus, joka sisältää x euron edestä puheaikaa. Aloituspakkauksessa on myös mukana puhelimeen asennettava SIM-kortti. Dna prepaid liittymiä myy mm:
  • R-Kioskit
  • Veikkausrastit
  • Shell Select -myymälät

DNA prepaid saldon tarkistaminen ja puheajan lataus

Jäljelä olevan prepaid saldon tarkistaminen onnistuu tekstiviestillä. Vastausviesti kertoo DNA prepaid-liittymän jäljellä olevan saldon. Kun puheaika alkaa lähestyä loppuaan, automaattinen palvelu ilmoittaa asiasta puhelun yhteydessä. Lataa puheaikaa Internetissä, Otto.-automaateilla tai ostamalla lataussetelin. Otto -automaateilla joista puheaikaa voi ladata, on varustettu puheajan lataus -tarroilla. Puheajan latausseteleitä myy kaikki dna Prepaid-jälleenmyyjäliikkeet eli dna+ myymälät, R-Kioskit ja monet muut jälleenmyyjät. DNA:n asiakaspalvelu antaa tarvittaessa lisäinfoa. Lue myös Saunalahti Prepaid liittymistä.

Huom! dna prepraid lataus on yleinen kirjoitusvirhe! Prepaid lataus on siis se mitä prepraid latauksella tarkoitetaan :-)

Pikalinkit: [ Liittymät ] [ Halvin liittymä ] [ Prepaid liittymä ]
[ Tilaa liittymä ] [ Vertaa liittymät ]