Halvin liittymä

Mistä halvin liittymä? Kysymys pitäisi ehkä muotoilla mikä on halvin minun tarpeisiin sopiva matkapuhelinliittymä. Mikä liittymä sopii sinulle on kiinni omista tarpeistasi. Oletko peruskäyttäjä, tekstailetko paljon, kelpaako tavallinen gsm liittymä, lähetätkö valokuvia puhelimella, käytätkö matkapuhelinta modeemina, haluatko lukea sähköpostisi kännykästä jne. Nämä asiat on ensin mietittävä ja sen jälkeen voit aloittaa etsimään edullista puhelinliittymää. Ja muista myös että halvin puhelinliittymä ei aina ole se paras liittymä!

Kaikilla operaattoreilla, Sonera, Elisa, Saunalahti jne. on omat verkkopalvelut joiden avulla löydät itsellesi sopivimman liittymän ja halvimman, jos niin haluat. Vertaa matkapuhelinliittymiä keskenään ja valitse halvin liittymä!

Liittymien vertailu kannattaa aina ja voit säästää huomattavia summia kun vertaat liittymiä ja valitset itsellesi sopivan. Jos puhut paljon puheluita, sinun kannattaa ottaa liittymä, joka sopii sinun kännykän käyttötottumuksiin. Jollekin toiselle sopii esimerkiksi paremmin halpa tekstariliittymä, jossa on ilmaiset tekstiviestit. Vaihtoehtona tavalliselle liittymälle ovat prepaid liittymät.

Halvat liittymät

Älä aina usko mainoksiin jotka mainostavat halvinta puhelinliittymää. Mainittakkoon esimerkiksi että markkinaoikeus on useaan otteeseen ottanut kantaa operaattoreiden matkapuhelinliittymä mainontaan ja niissä olevien tekstien ja ilmaisujen totuudenvastaisuuteen ja harhaanjohtavuuteen. Esim vuonna 2005 Elisa Matkapuhelinpalvelut teki valituksen Tele Finland:ista joka oli edellisenä vuonna markkinoinut matkapuhelinliittymiään käyttäen ilmaisua "Halvin ja yksinkertaisin. Siksi paras."

Markkinaoikeus totesi että Tele Finland:in väite että Tele Finland:in liittymä oli halvin, oli ehdoton, ja se antoi kuvan siitä, että liittymä oli yleisesti ottaen halvin matkapuhelinliittymä. Kun Tele Finland ei ollut näyttänyt, että sen puhelinliittymät olisivat olleet yleisesti halvimpia, yhtiön käyttämät ilmaisut "halvin" sekä "Suomen halvin" olivat olleet sopimattomasta menettelystä elinkeinontoiminnassa annetun lain 2 §:n 1 momentissa tarkoitetulla tavalla totuudenvastaisia.

Pikalinkit: [ Liittymät ] [ Halvin liittymä ] [ Prepaid liittymä ]
[ Tilaa liittymä ] [ Vertaa liittymät ]