Prepaid liittymät

Prepaid liittymä on etukäteen maksettu puhelinliittymä. Prepaid tarkoittaa sitä, että puheaika on ennakkoon maksettu ja sinulle ei tule jälkikäteen puhelinlaskua. Prepaid liittymän käyttö aloitetaan ostamalla x euron arvoinen prepaid-aloituspakkaus, joka sisältää puheaikaa. Prepaid liittymä ei ole halvin mahdollinen puhelinliittymä vaan on usein suhteellisesti kalliimpi kuin tavallinen liittymä. Prepaid liittymissä ei aina ole aloitus tai kuukausimaksuja ja maksat ainoastaan liittymän käytöstä.

Prepaid liittymät ovat helppoja käyttää - ostat aloituspakkauksen, joka sisältää matkapuhelimeen asennettavan SIM-kortti PIN - ja PUK -koodeineen. Kortti laitetaan kännykkään, näppäillään tarvittavat koodit ja prepaid liittymä on valmis käyttöön. Lataa puheaikaa lisää tarvittaessa.

Mistä prepaid-liittymä?

Esimerkiksi R-kioskilta saat seuraavat prepaid-liittymät: Sonera Easy, dna prepaid, Kolumbus Prepaid ja GoMobile. Saunalahti Prepaid liittymät voit tilata netin kautta. Prepaid liittymä aloituspakkauksia on erihintaisia eri operaattoreilla.

Lataa puheaikaa
Jos ostat prepaid liittymän R-kioskilta voit jatkossa ladata prepaid-liittymääsi R-kioskilta ostettavilla latauslipukkeilla. Kolumbus Prepaid –liittymääsi saldoa voit ladata netistä.

Kenelle prepaid liittymä sopii?

Prepaid-liittymä sopii sinulle jos haluat

- varman saldorajan
- maksaa puhelusi ennakkoon
- kontrolloida puhelukulujasi
- kontrolloida lastesi puhelinkuluja
- säilyä anonyyminä
- haluat GSM-liittymän tilapäiseen käyttöön
- erilaiset perus- tai kuukaismaksut muodostavat valtaosan puhelujen laskustasi

Muuta huomioitavaa
- Usein prepaid liittymät eivät toimi ulkomailla, mutta niillä voi soittaa ulkomaille.

Pikalinkit: [ Liittymät ] [ Halvin liittymä ] [ Prepaid liittymä ]
[ Tilaa liittymä ] [ Vertaa liittymät ]