Skip to main content.
Vuoden 2016 alkupuolella Suomi saa uuden operaattorin kun Moi aloittaa toimintansa. Uuden operaattorin taustalla on kokeneet alan tekijät ja uusi Moi-nimellä toimiva palveluoperaattori aikoo haastaa Suomen suuret operaattorit tosissaan. ”Olemme omasta mielestämme operaattorikentän Uber ja tarkoitamme sillä sitä, että haluamme tehdä tämän asiakkaan näkökulmasta kokonaan eri tavalla”, sanoo Moin toimitusjohtaja Petri Lahtinen.
Prepaid-liittymä on liittymätyyppi, jossa maksat liittymän käytöstä etukäteen. Lähes kaikilla kotimaisilla operaattoreilla tarjoavat prepaid-liittymiä.

Saunalahden Prepaid-liittymissä ei ole kuukausimaksuja ja maksat käytöstä etukäteen. Liittymän käyttöönotto on helppoa: hanki aloituspakkaus, aseta SIM-kortti matkapuhelimeen, ja liittymä on käytössäsi. Saunalahden prepaid-liittymässä kaikki toimii heti; puhelut, viestit ja tiedonsiirto (Enintään 1,90 €/vrk). Prepaid-liittymä toimii Elisan 3G-verkossa ja ulkomailla. Aloituspakkaus maksaa 4,90 € ja voi hankkia netissä, Otto.-pankkiautomaateilla, Elisan myymälöissä, R-kioskeilla, Prismoissa, S-Marketeissa, Alepa- ja Sale-myymälöissä, ABC-liikenneasemilla ja Shell tai St1-huoltoasemilla.
Soneran liitymätarjoukset päivittyvät verkkokauppaan ja pääset tarkistamaan ne tästä!

Soneran verkkokaupan tarjouksista löytyy puhelimet, liittymät, liikkuva netti, laajakaista ja Soneran Viihde tarjoukset. Soneran perusliittymiä on 6 kappaletta ja hinnat vaihtelevat noin 10-30 € välillä / kuukausi. Toistaiseksi Sonera on myös tarjonnut ilmaiseksi kaikkiin liittymiin Spotify Premiumin kaupan päälle 6 kuukaudeksi.
Tele Finland mainostaa verkkokaupassaan pysyvästi edullisia liittymiä. Nämä Tele Finlandin liittymä tarjoukset löytyvät täältä. Pysyvästi edulliset paktit sisältävät puhelut, tekstarit, kuvaviestit ja nettin. Hinnat ovat olleet 10-18 € / kuukausi. Näitä liittymiä voi räätälöidä tarpeen mukaan. Esimerkiksi sen perusteella kuinka paljon käytät puhelinta ja tekstailet.

Tele Finland liittymät


Tele Finlandilla on myös sivustolla kätevä liittymävalitsin, jonka avulla löydät sinulle sopivan liittymäpaketin. Katso myös Tele Finlandin puhelin ja liittymä tarjoukset. Nyt tarjouksessa mm 4G-liittymä 15 € / kk. Liittymään voit valita haluamansa puhelimen ja niitä löytyy paljon, mm Samsungia, iPhone ja Nokia Lumiaa. Vähän puhelinta ja nettiä käyttävälle löytyy myös TeleFinland Mini, jonka kuukausihinta on vain 3 €.

Katso myös Sonera tarjoukset ja liittymät.
Nokia Lumia 610 toimii Windows Phone -käyttöjärjestelmällä ja on suunnattu erityisesti nuorille, ja se on halvin Nokian Lumia-puhelimista. Nokia Lumia 610 esiteltiin helmikuussa 2012 Mobile World Congress -tapahtumassa Barcelonassa.

Nokia Lumia 720 julkaistiin 25. helmikuuta 2013 ja on edullisempi Lumia malli ja pyörii Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmällä. Lumia 720 hinta on noin 249 euroa.

Lumia 720 on tyylikäs ja sulavalinjainen Windows 8 -älypuhelin. Se vetoaa etenkin nuoriin ja tyylitietoisiin käyttäjiin, joilla on vilkas sosiaalinen elämä. Se on erinomainen kuvauslaite ja apuväline, joka kulkee helposti mukana arjessa ja juhlassa. Ohuen muotoilunsa ansiosta laite painaa vain 128 grammaa. // Nokia

Nokia Lumia 800 on Windows Phone -käyttöjärjestelmällä toimiva kosketusnäytöllinen älypuhelin, joka oli julkaisuhetkellään lokakuussa 2011 Nokian lippulaivapuhelin. Nokia Lumia 800 muistuttaa ulkoisesti Meego-pohjaista Nokia N9-mallia.