Skip to main content.

Krusell Horizontic Platinum kotelo

Krusell

Ruotsalainen Krusell valmistaa laadukkaita koteloita matkapuhelimille, kämmentietokoneille ja iPodeille. Tässä artikkelissa tutustumme luonnollisesti lähemmin matkapuhelinkoteloihin, joita Krusell valmistaa joka lähtöön. Valikoimista löytyy tunnetut merkit, mutta myös vähemmän tunnetuille löytyy omat kotelonsa.

Itse en ole aiemmin päässyt tutustumaan Krusellin tuotteisiin muualla kuin netissä. Nyt sain kuitenkin muutaman mallin käsiini. Lähemmin käsittelen Horizontic Platinum with Multidapt® - XS-Wide koteloa, joka sopii useille eri malleille, kuten Nokia 3250, 6270, N71, Sony Ericsson K750i, W800, Z800 ja niin edelleen. Tarkemman yhteensopivuuden voit tarkistaa täältä.

Ennen kuin päästää itse kotelon käsittelyyn, niin täytyy sanoa, että kotelo on todella hienosto pakattu. Mieleen tuleekin Applen viimeistellyt pakkaukset, hyvä juttu! Tuote näyttää viimeistellyltä kun pakettiinkin on panostettu.

Sitten itse koteloon, joka on täyttä nahkaa ja ainakin omaan silmään erittäin tyylikäs. Horizontic Platinum kotelo on mahdollista valita kolmesta eri väristä mustasta (black), punertavasta (rioja) ja ruskehtavasta (chestnut). Kuvissa näkyy punertava malli. Kotelo tuntuu jämäkältä ja näyttää kestävältä, mutta tämä selviää tietenkin vasta pidemmän käytön jälkeen. Uskon koteloen kuitenkin olevan kestävä, koska Krusell lupaa tuotteilleen elinikäisen takuun.

Krusell


Kotelon voi kiinnittää esimerkiksi vyöhön kahdella tavalla. Mukana tulee SpringClip, jonka avulla voit kiinnittää kotelon vyöhön tai housun sivuun. Toinen tapa on pujottaa vyö sille tarkoitetuista koloista, jolloin kotelo on varmasti tukevasti kiinni. Kuva takaa:

Krusell


Läppä toimii hyvin. Se pysyy kiinni jonkinlaisella magneetilla, joka tuntuu toimivan hyvin, eikä ole liian löysä.

Koteloa voin hyvin suositella kaikille, jotka tarvitsevat vaakatasossa olevaan koteloa! Itse pidän enemmän koteloista, jotka voi sujauttaa taskuun, mutta siitäkin huolimatta tämäkin tuntui mielekkäältä.