Skip to main content.

Sivuston kävijämäärät

Sivuston kävijämäärät

Puhelimeni.fi:n kävijämäärät olivat viime kuussa noin 18 000 kävijää, joista noin 12 000 oli uniikkeja. Aika suuri osa kävijöistä tulee hakukoneiden (käytännössä Google) kautta. Jotain hyötyä on siis siitä että olen harrastanut ja tehnyt hakukoneoptimointia vuodesta 1997. Haetuimmat hakusanat olivat nokia 6131, nokia n93, nokia n73, matkapuhelinfoorumi, nokia 5500, nokia 6125, nokia n 70, nokia 5500 sport, nokia 3250, nokia n83 ja k800i. Aika Nokia painoitteista :-). Olisikohan Nokialla hyötyä tällaisista luvuista? Ne kertovat nimittäin mitkä mallit kiinnostavat.


Eniten käydään foorumilla ja luetaan tätä blogia. Myös galleria on aika suosittu.

Kyselläämpä muilta "alan" sivuilta minkälainen liikenne niillä on. Pyydän laittamaan vastaukset tuohon alle kommentteihin. Mahtaakohan kukaan vastata? Ikävän usein olen tällaisten asioiden tiimoilta törmännyt siihen että sähköposteihini ei edes ole vastattu.

Kysellään nyt vaikka Hesarin 5G blogin, Tietoja Koneesta ja Teron henkilökohtaisen blogin kävijämääriä. Muutkin saa kertoa palveluidensa tai blogien kävijämääristä jos se liittyy tekniikkaan tai mobiilisivuihin.