Skip to main content.

Nokia 6085

Nokia julkisti juuri uuden peruspuhelimen. Nokia 6085 on simpukka (auki taittuva) puhelin edulliseen hintaan. Nokian mukaan tämä puhelin on tehty kuluttajien toiveiden mukaan - Nokia 6085 -puhelimessa korostuu käyttäjäystävällisyys, modernit teknologiaratkaisut ja kestävä muotoilu. Nokia 6085 on nelitaajuuspuhelimen ja sen arvioitu veroton myyntihinta on noin 175 euroa, ja sen toimitusten odotetaan alkavan vuoden 2006 viimeisellä neljänneksellä.

Nokia 6085 tarjous!
Klikkaa ja hämmästele edullista hintaa!


Viimeisimmän Euroopassa ja Amerikassa teettämämme kuluttajatutkimuksen mukaan, kuluttajat suosivat matkapuhelimia, joissa yhdistyvät uusimmat ominaisuudet ja helppokäyttöisyys.


Nokia 6085
Nokia 6085 -malli on saatavana syvän mustana, hiekanvärisenä, pinkkinä ja hopean harmaana. Näytössä on 262 000 väriä ja kannessa on sinistä taustavaloa heijastavasta näyttö josta näkee kuka soittaa sekä voi tarkistaa kellonajan ja verkon tai akun tilan.

Nokia 6085
- laajennettavan muisti (mikroSD)
- MP3-soitin (lMP3-, MP4-, WMA- tai eAAC)
- FM-radio
- Bluetooth
- Push to talk -pikayhteys
- EDGE
- XHTML-selain
- USB-kaapeli
- Äänen nauhoitus, äänikomennot, kaiutin
- Macromedia Flash Player 2.0
- Flight mode -toiminto, jota käyttämällä puhelinta voi pitää päällä lennon aikana ilman, että puhelin on matkapuhelinverkossa.

Nokia 6085


nokia