Skip to main content.

LG ShineEnsin suklaata ja nyt hohtoa. LG paljasti ensi vuoden alkupuolella markkinoille ilmestyvän luurin, LG Shine (toiselta nimeltään mm. LG-SV420) jossa on harjatusta metallista koostuvan ohuen (13mm) ulkokuoren lisäksi muun muassa 2 megapikselin kamera ja 1Gt muistia.

Shine mahdollistaa myös omien videopätkien koostamisen kuvien ja musiikin avulla. Iso näyttö (2.2" QVGA LCD) toimii myös peilinä sen ollessa pois päältä. Shine on liukukansi tyyppinen puhelin ja kuvien perusteella ainakin ulkoisesti erittäin minimalistinen. Nähtäväksi jää missä hintaluokassa tämä Black Label -sarjan puhelin liikkuu, mutta epäilisin puhelimen hinnan liikkuvan samassa hintaluokassa kun LG Chocolate, ehkä hieman kalliimpi.

Lisää kuvia täältä.


Ainakin tämä toimittaja on löytänyt uuden rakkauden LG Shinestä :) johtuiko tämä salamarakkaus sitten peilipinnoista, harjatun metallin hohdosta tai vain yksinkertaisesti siitä että olen nainen ja kaikki kaunis viehättää ... no, sen saatte itse päättää ;) tekniset speksit ottavat kakkos sijan kun puhelimessa on näinkin paljon pinnallista hohtoa. LG Shinestä voisi hyvinkin tulla seuraava trendipuhelin Motorola RAZRin tavoin.