Skip to main content.

Matkapuhelimen kuulokkeet

Matkapuhelin nappikuulokkeet matkapuhelin
Viime viikolla kerroin hukanneeni puhelimeni kuulokkeet ja adapterin (sovitin puhelimen ja kuulokkeiden välissä). Peräänkuulutin keskustelua siitä mitkä matkapuhelin kuullokkeet minun kannattaisi ostaa. Onneksi myös uudessa Hifi-lehdessä on laaja arvostelu ja artikkeli MP3-soittimien kuulokkeista. Nämähän sopivat mainisto myös matkapuhelimeen.Matkapuhelin kuulokkeet
Matkapuhelimet ja musiikki
Jos haluat kuunnella musiikkia matkapuhelimessa suosittelen että hankit kunnon kuulokkeet. Yleensä nappikuulokkeet riittävät. Jos matkapuhelimesi ei tue suoraan kolmannen osapuolen kuulokkeita joudut ehkä hankkimaan ns adapterin (liitin) joka laitetaan puhelimen ja kuulokkeen väliin. Esimerkiksi Nokialla on useita tällaisia liittimiä joista yksi on tämä Nokia AD-15.

Hifin kuuloke arvostelussa oli testattu seuraavat 28 - 109 euron nappikuulokkeet:

- Apple iPod In-Ear Lanyard Headphones
- Creative Zen Aurvana
- Cresyn LMX-E630SN
- Koss Spark Plug
- Philips SHE9500
- Sennheiser CX300
- Sony MDR-EX90LP

Matkapuhelin kuulokkeet
Kalliit Sony MDR-EX90LP voittivat HiFi-lehden testin, Koss oli sijalla 2 ja Sennheiserit pärjäsivät hyvin.

Minulla on myös itse Apple iPod nappikuulokkeet ja olen samaa mieltä HiFi-lehden kanssa että niissä on "pisteliäs ja kolkko ääni" ja vatimaton bassontoisto verrattuna esim. Kossin kuulokkeisiin. Ja Kossin nappikuulokkeet ovat ainoat jotka pysyvät minun korvissani. Toisille taas nämä eivät sovi ollenkaan.

Koss nappikuulokkeet matkapuhelin
Koss SparkPlug nappikuulokkeet ovat puhelimeni.fi:n valinta. Koss kuulokkeet ovat edulliset, mutta laadukkaat. Kuulokkeet on valmistettu samalla periaatteella kuin äänen ammattilaisten käyttämät korvasuojat. Kuulokkeissa on kaksi kuulokeosaa, jotka on varustettu pienillä tyynyillä, ja jotka mukautuvat automaattisesti korvan muotoon ja kuulokkeet pysyvät helposti korvassa. Ääni on hyvin eristetty, ja kuulokkeet tuottavat hyvin basso- ja korkeat äänet.

P.S. Mikrobitti- ja Hifi-lehti yhdistyvät ja Hifi-lehden tilaajat saavat joulukuun Mikrobitin, ja joulukuusta alkaen Hifin tilaukset muuttuvat Mikrobitin tilauksiksi. Sääli!