Skip to main content.

Elisa Mokkula = mobiililaajakaista = langaton laajakaista

Elisan langaton laajakaista
Elisa "mokkula" mobiililaajakaista on langaton laajakaistayhteys, joka toimii Elisan kuuluvuusalueella. Elisan langattoman laajakaistan saat kiinteään kuukausihintaan. Elisan Mokkulan avulla voit siis käyttä nettiä ja sähköpostia kannettavalla tietokoneella laajakaistan tapaan, kiinteällä kuukausimaksulla kotimaassa.

Mitä tarvitset?
Langattoman laajakaistayhteyden käyttäminen sujuu parhaiten USB modeemilla tai tietoliikennekortilla varustetulla kannettavalla tietokoneella tai 3G-matkapuhelimella.


Toimivuusalue
Elisan mobiililaajakaista toimii Suomessa koko Elisan matkapuhelinverkon alueella. Elisan 3G-verkko nyt yli 100 kunnan alueella. Suurimmat nopeudet saavutetaan 3G/HSDPA-verkon alueella, jossa yhteys toimii laajakaistan nopeudella (jopa 2Mbit/s). 3G-verkon ulkopuolella yhteydet toimivat EDGE- ja GPRS-nopeuksilla (80–160 kbit/s ja 30–40 kbit/s). Elisan EDGE kattaa tällä hetkellä huomattavan osan kaupungeista ja tärkeimmistä maantie- ja rautatieyhteyksistä.

Mokkulan hinnat
Laajakaistan kuukausihinta vaihtelee liittymän nopeuksein mukaan. Halvin (384 kbit/s) liittymä maksaa 9,90 € / kk ja mokkula hinta on 129 € kertamaksuna. 2 megan liittymän kuukausihinta on 29,90 €.

Katso myös DNA Mokkula ja Sonera nettitikku uutinen.