Skip to main content.

Onnea Juraca!

Keskustelufoorumin rekisteröityneiden käyttäjien määrä ylitti muutama päivä sitten 100 käyttäjää. Tämän kunniaksi arvoimme lahjakortin klc.fi verkkokauppaan. Arvonnan onnellinen voittaja on keskustelufoorumin nimimerkki Juraca.

Kuka se Juraca sitten on?
Juraca liittyi matkapuhelinyhteisöömme Huhtikuussa ja kuuluu keskustelufoorumin aktiivikirjoittelijoiden joukkoon. Juraca omistaa tällä hetkellä Nokia 6610i -puhelimen. Ennen tätä puhelinta Juracalla oli Nokia 3310. Puhelinlaskuihin menee noin 20 euroa kuukaudessa ja ennätys on 36,8 euroa :-). Uusia soittoääniä Juraca ei tilaa ja tällä hetkellä hän haaveilee uudesta kännykästä, joka mitä todennäköisimmin tulee olemaan Nokia 6131.

Tekee niin älyttömästi mieli tota 6131:stä. Taidan ehkä myydä iPod Nanon+kajarit+muut Nanon varusteita, koska toi 6131 toimii hyvin mp3-soittimena. Ja kyllä se 2gb riittää. Mielummin kantaa yhtä ku kahta.

Kunpa Olli-Pekka (Nokian uusi toimitusjohtaja) näkisi tuon Juracan kommentin! Juuri näin Nokia toivoisi meidän ajattelevan. Itse ostin iPodin viime kesänä ja en ole käyttänyt sitä sen jälkeen kun hankin Nokia N70 -puhelimen. Lisäisin vielä että radiota ei ole iPodissa.

Me sanomme: Onnea lahjakortin ansiosta ja kun saat uuden puhelimen käyttöön muista kirjoitella käyttökokemuksistasi foorumilla. Haluamme samalla kiittää foorumin muita aktiivikirjoittelijoita, eli kiitos Tzoni, nujumi, föönimestaaja, Thunderdome, Ihmemies, Teemu, MäCsä, leinonen, Elisa, Diosol, AMG...