Skip to main content.

Siemens AL 21 arvostelu

Siemens AL 21 arvostelu
Testasimme Siemensin kesällä kauppoihin ilmestynyttä pientä ja edullista liukuläppämallista peruspuhelinta. Testissä oleva puhelin oli punainen, mutta puhelinta saa myös mustana.

Yleisvaikutelma oli hyvä ja puhelinta ei ollut vaikea käyttää. Ehkä se että ei tarvinnut vilkaista ohjeita vaikka tämä oli ensimmäinen BenQ Siemens puhelin joka on ollut kädessäni kuvaa parhaiten helppokäyttöisyyttä. Liukukansitoiminto tuntui toimivalta vaikka se ei ehkä ole yhtä laadukas kuin kalleimmissa malleissa, mutta senhän ymmärtää.

Pähkinäkuoressa voisi sanoa että Siemens AL21 sisältää kaikki peruskäyttäjän yhteydenpitoon tarvittavat puhe- ja viestiominaisuudet. Puhelimessa ei siis ole kameraa, mikä varmaan usealle onkin vain hyvä asia. Kaikki ei kameraa tarvitse ja varsinkin sellaiset "aika hyvät" kamerat tuntuvat joskus aika turhilta koska ne eivät kuitenkaan korvaa digikameraa - mikä niiden funktio sitten oikein on?

Siemens AL 21

Kuvassa puhelin aukaistu. SIM-kortti oli kyllä aika vaikea poistaa ja melkein piti käyttää pihtejä - Kyllä se sitten sieltä lopuksi irtosi :-)

Siemens AL 21 tekniset perustiedot

GSM 900 MHz, GSM 1800 MHz, GSM 1900 MHz
Paino 78 g
Mitat (KxLxP) 86.8 x 45.8 x 19.2 mm
Näyttö TFT Tarkkuus 130 x 130 pikseliä 65536 väriä
Muisti 1,5 MB
SMS, MMS
Kalenteri
Microsoft Outlook® Synkronointi
Internet Selain WML (WAP)
GPRS
High speed data
Käytettävissä data- ja fax modeemina
Java™ sovelluksia
Puheaika 300 min
Valmiusaika 220 h
Pakkaus sisältää: AL21 puhelin, Li-Ion akku 600 mAh, laturi, käyttöohje

Osallistu: Siemens AL21 kommentteja ja keskustelu

Me sanomme: Siemens AL21 on hellpokäyttöinen, edullinen, tyylikäs ja varmaan hyvä valinta nuorille tai ehkä ensimmäiseksi puhelimeksi. No miksi ei myös kakkospuhelimeksi. Ja melkein unohtui mainita että jäin vähän koukkuun tuohon peliin :-). Siemens AL 21 hinta on muuten noin 130 - 150 euroa.

Siemens AL 21 pelit


Siemens AL 21


Siemens AL 21