Skip to main content.

Nokia N77 tasku-tv

Nokia N77 hinta ja arvostelu

Olen käyttänyt Nokian N77 TV-kännykkää nyt viikon. TV:tä en kuitenkaan ole sillä katsonut kun muutaman kerran testimielessä. "Ihan makee" ja "yllättävn hyvä kuvanlaatu" oli työkavereiden kommentit. Nokia itse luonnehtii N77-mallia N73:n sisarmalliksi. Nokia N77 hinta on tällä hetkellä 470 € luokkaa.


Pähkinäkuoressa Nokia N77 on TV:llä varustettu tavallinen Nokia S60-älypuhelin. Puhelimen ulkokuori on muovia ja näppäimet ovat aika pienet verrattuna esimerkiksi N95 näppäimiin. Laitteessa on mm radio ja mp3-soitin, mutta siihen ei saa liitettyä standardia 3,5 mm -kuuloketta, mutta kuulokkeet saa kiinni mukana tulevalla välikappaleella.

Mobiili-TV
Kuten aikaisemmin totesin kuvanlaadussa ei ole valittamista eikä edes pieni näyttö ainakaan minun mielestä ollut ongelma. Suurin ongelma lienee tällä hetkellä sisältö. Mobiili-TV:llä on vielä hyvin rajallinen peitto ja edustettuna on vain muutama kanava ja niukasti sisältöä (MTV3, Nelonen ja Voice tv). MikroBitti on myös testannut laitetta ja kertoo että akku kesti noin 4 tuntia TV katselua.

Selailin netin keskustelupalstoja ja jossain oli kommentoitu että "jos rahaa on, niin suosittelen hankkimaan N92:n, sillä siitä löytyy mm. isompi ja selkeämpi näyttö, WLAN, parempi näppäintuntuma ja 1500mAh akku (N77:ssa 1100mAh).

Kanavatarjonnasta voisi mainita että Slingbox on tulossa Suomeen. Slingboxista pitäisi löytyä myös mobiilisovellus.

Slingboxilla sisältö on laaja, koska voi katsella kaikkia tavallisia kanavia ja sen lisäksi maksullisia elokuvakanavia. Ja Turussa olen ymmärtänyt että SBS Finland lähettää oman kanavapaketin jossa näkyvät YLE TV1, TV2, MTV3 ja Nelonen.

Me sanomme: Toimiva älypuhelin ja hauska laite, mutta kannattaa miettiä mitä ja koska katsoisit TV:tä pieneltä näytöltä?

Nokia N77 keskustelua

Nokia N77 arvostelu videomuodossa (engl.)