Skip to main content.

DNA Mokkula ja muut langattomat laajakaistat

Langaton laajakaista liittymä

Mokkula? Pääkaupunkiseudulla asuvien metron käyttäjien joukossa ei varmaan ole montaa henkilöä joka ei tietäisi mikä vempain DNA Mokkula on. Dna:n Mokkulaa on mainostettu todella näkyvästi. Mikä vempain sitten tämä mokkula on ja pitäisikö sinun hankkia sellainen?DNA Mokkula on pähkinäkuoressa langaton laajakaista jonka liität kannettavaasi ja voit sen jälkeen surffailla kannettavallasi lähes kaikkialla eli tässä tapauksessa DNA:n kuuluvuusalueella. Perinteisesti kannettavan nettiyhteys on usein ollut puhelin jonka kautta "on menty nettiin". Nyt DNA sekä useat muut operaattorit ovat tuoneet tätä tarvetta varten uuden vaihtoehdon. Kyse on siis liikkuvasta laajakaistasta.

DNA Mokkula
dna Mokkula on pienikokoisen USB -liitännällä varustettu HSDPA -modeemi, joka siis käytännössä on 3G-verkossa toimiva langaton laajakaista. Modeemin asennus on helppoa, laite liitetään USB -liitännällä tietokoneeseen ja asennetaan koneen ehdottamat ohjelmistot. Mokkulan avulla pääset nettiin kaikkialla dna:n kuuluvuusalueella. Tarvitset vain kannettavan tietokoneen ja dna USB-modeemin eli mokkulan sekä dna Nettikaista-liittymän, jonka nopeuden voit valita tarpeesi mukaan.

dna Liikkuva laajakaista

dna Nettikaista -liittymät ovat dna Liikkuva laajakaistaliittymiä. Näissä liittymissä ei ole avausmaksua. dna Nettikaista -liittymät tarjoavat maksimissaan 384, 512 kilobitin tai 1 megabitin tiedonsiirtonopeuden kiinteällä kuukausimaksulla.

dna Nettikaista -liittymää voi käyttää kaikkialla dna-verkon kuuluvuusalueella, parhaan tiedonsiirtonopeuden saa 3G-verkon palvelualueilla.

* dna Matkanetti 384: 9,80 euroa/kk
* dna Matkanetti 512: 14,80 euroa/kk
* dna Matkanetti 1M: 19,80 euroa/kk

Katso myös Sonera nettitikku uutinen.