Skip to main content.

Saunalahti Prepaid

Prepaid-liittymä on liittymätyyppi, jossa maksat liittymän käytöstä etukäteen. Lähes kaikilla kotimaisilla operaattoreilla tarjoavat prepaid-liittymiä.

Saunalahden Prepaid-liittymissä ei ole kuukausimaksuja ja maksat käytöstä etukäteen. Liittymän käyttöönotto on helppoa: hanki aloituspakkaus, aseta SIM-kortti matkapuhelimeen, ja liittymä on käytössäsi. Saunalahden prepaid-liittymässä kaikki toimii heti; puhelut, viestit ja tiedonsiirto (Enintään 1,90 €/vrk). Prepaid-liittymä toimii Elisan 3G-verkossa ja ulkomailla. Aloituspakkaus maksaa 4,90 € ja voi hankkia netissä, Otto.-pankkiautomaateilla, Elisan myymälöissä, R-kioskeilla, Prismoissa, S-Marketeissa, Alepa- ja Sale-myymälöissä, ABC-liikenneasemilla ja Shell tai St1-huoltoasemilla.

Saunalahti Prepaid liittymän ominaisuudetSaunalahti Prepaid -liittymällä voit soittaa ja lähettää teksti- ja multimediaviestejä. Myös tiedonsiirtopalvelut kuuluvat mukaan eli voit käyttää liittymälläsi internet-palveluita. Tosin jos surffaat paljon kannattaa hankkia joku muu perusliittymä jossa on rajaton tiedonsiirto eli netin käyttö.

Käyttö ulkomailla

Saunalahti Prepaid -liittymät toimivat Suomessa ja myös ulkomailla.

Saunalahti prepaid saldo

Prepaid-liittymän jäljellä olevaa saldoa voi kysyä lähettämällä ilmaisen tekstiviestin TILI numeroon 18258. Saldokyselyn voit tehdä myös näppäilemällä *100# ja paina lopuksi luuri/ok-näppäintä. Täältä pystyt myös tarkistamaan saldosi.

Kun prepaid-liittymä on vanhenemassa

Kun Saunlahden prepaid-liittymä on vanhenemassa saat tekstiviestin, jossa pyydetään lataamaan lisää saldoa. Lisäksi liittymällä soitettaessa kuulet äänitiedotteen, jossa pyydetään lataamaan lisää saldoa.

Saunalahti prepaid puheajan lataus


Saunalahden prepaid-liittymiin voi ladata puheaikaa monesta paikasta, esimerkiksi netistä, Otto.-automaatilla, R-Kioskilla, ABC-liikenneasemilla ja Shell tai St1-huoltoasemilla. Ehkä helpointa on ladata R-Kioskilla tai netistä. R-Kioskeja on Suomessa noin 700 ja latauksen voi maksaa lähes kaikilla Suomessa myönnetyillä maksuvälineillä.

Prepaid saldon lataaminen netissä

Kun lataat prepaid-liittymääsi puheaikaa netistä voit maksaa ostokset verkkopankissa. Siirry tästä prepaid-lataukseen.